Stagiair Recruitment

Solliciteer nu

We zoeken een Stagiair Recruitment

Wij zoeken een stagiair die samen met het HR team helpt met het werven van creatief talent. 

Full-time · Laren

Talpa's formats 

Unleash the power of content. Dat is onze missie. Bij Talpa geloven we in creativiteit, passie en mensen. Sinds het begin van de tv-industrie zijn wij voorloper van creatieve en non-scripted crossmediale formats wereldwijd. We acteren op internationaal topniveau - en wij blijven dat doen, samen met onze mensen. Samen met jou.

Wat ga je bij ons doen en leren?

Recruitment heeft de belangrijke rol om het juiste talent aan te dragen voor onze teams. Dit doen we in nauwe samenwerking met de afdeling HR. In totaal bestaat ons team uit 8 professionals.

Als Stagiair Recruitment help je de recruiters bij het sourcen, screenen, uitnodigen en afwijzen van kandidaten. Je bereidt sollicitatiegesprekken voor en sluit hier ook bij aan.

Naast het werven en selecteren van de beste kandidaten voor Talpa houd je je ook bezig met de administratie die hierbij komt kijken. Zo verwerk je dagelijks de inkomende e-mails, de kandidaatgegevens in onze database en geef je de juiste gegevens door aan onze HR-collega’s, zodat er bijv. een contract opgesteld kan worden als we een nieuwe collega aannemen.

Daarnaast dagen we je ook uit om mee te denken over onze employer branding, EVP (employer value proposition) en ons recruitmentbeleid, waarin we ons o.a. meer gaan focussen op de aanwas van jong talent. Je helpt ons ook bij het voorbereiden van onze aanwezigheid op speciale events en seminars.

Kortom, je krijgt alle ruimte en verantwoordelijkheid om veel te leren. Daarnaast ben je natuurlijk ook welkom om een kijkje te nemen achter de schermen bij onze mooie producties. 

Dit ben jij

  • Je volgt een HBO-opleiding in de richting HR, Media en/of communicatie;

  • Recruitment vraagt om creatieve oplossingen bij ad hoc vraagstukken. Je bent stressbestendig, neemt initiatief en gaat een uitdaging niet uit de weg;

  • Je bent niet op je mondje gevallen. Je durft de juiste vragen te stellen en kan tegelijkertijd goed luisteren;

  • Je kunt prioriteiten stellen en werkt geordend;

  • Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Marble Mania, 50/50, Jachtseizoen… Je hebt affiniteit met TV en onze programma’s.

Grow beyond your borders,

step into our world of

creativity.


De extras van Talpa


Mensen maken Talpa bijzonder. Met deze extra's hopen wij dat jij je volle potentieel kunt benutten en gezond en happy blijft.

Social drinks

Gezellige borrels en diverse andere events door het jaar heen

Join our Community  

Introduceer ons aan nieuw talent uit jouw netwerk en word beloond

Growth  & Development

Blijf jezelf ontwikkelen met trainingen, creatieve masterclasses en inspiratie sessies.

Healthy body & mind

Coming soon! Onze eigen Talpa Gym.

 Family & friends

Kijkje achter de schermen bij  producties met vrienden en familie 

Boost your energy

Gezonde lunches en smoothies. En elke dag gratis vers fruit.

Wellbeing

Professionele hulp voor mentaal welzijn met onze partner OpenUp

Fun company  events

Jaarlijks winter en zomer event met heel Talpa   


Let's work together!

We horen graag meer over jou. 

Nog vragen? Stuur een mailtje naar onze recruiter Loek Braam. Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk of er iets tussen zit.